VVS i Viby. Autoriseret VVS Installatør i Viby J

Vi har hovedsæde i Viby J.

Telefon nr.  86279774

VVS i Viby. Autoriseret VVS Service i Viby J

Højbjerg VVS Service udfører vvs-arbejde i Viby J. Arbejdet er altid veludført af kompetente medarbejdere, med mange års erfaring. Højbjerg VVS Service sætter kundens behov i første række. Vi udfører alle typer af vvs-opgaver for private, erhverv, boligforeninger og kommunale skoler beliggende i Viby J samt andre af Århus Kommunes offentlige institutioner.

Firmaet blev startet i 2006 af ejer Henrik Mathorne, der er autoriseret VVS installatør med mere end 20 års erfaring indenfor faget. Firmaet er beliggende på Jens Juuls Vej i Viby J.

I 18 år har Henrik og dedikerede medarbejdere i Højbjerg VVS Service, udført alt, lige fra mindre dag-til-dag reparationer, til større byggeprojekter i Viby J og Østjylland generelt.

Du kan regne med os

Fra vores beliggenhed på Jens Juuls Vej 8 i Viby J servicere vi hele stor Århus. Der er tænkt på alt, stort som småt. Vi leverer højeste kvalitet efter de foreskrevne regler med høj faglig kompetence.
Vi kommer til tiden og rydder op efter os, inden vi går. Vi tager imod alle opgaver – små som store – så kontakt os for rådgivning om dine muligheder.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne give et tilbud på dit byggeprojekt, din renovering eller dit nybyg – uanset størrelsen på projektet og uden at du forpligter dig til noget.

Vi er specialiseret i etablering, renovering og reparation af:

  • Fjernvarmeanlæg
  • Gulvvarme
  • Fejlfinding på eksisterende installationer

Vi lægger vægt på:

  • At overholde aftaler
  • At udføre en pæn installation
  • At lave arbejdet i henhold til gældende regler
  • At levere høj faglig kvalitet
  • At rydde op efter arbejdet

Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74

Eller send en mail på: kontakt@hojbjergvvsservice.dk

 

AarhusViby J.RisskovHøjbjergSolbjergLystrupGaltenÅbyhøjBederHørning – Tranbjerg – Malling – Mårslet – Hasselager – Hasle – Tilst – Brabrand

 

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00