VVS i Hinnerup. Autoriseret VVS i Hinnerup med glade kunder 🙂

Autoriseret VVS-Installatør. Alt VVS-Arbejde udføres i Hinnerup

Telefon nr.  86279774

VVS Hinnerup. Autoriseret VVS Installatør i Hinnerup

Autoriseret vvs-arbejde udføres i Hinnerup. Autoriseret VVS-arbejde i høj kvalitet – udføres af kompetente medarbejdere med mange års erfaring. Kundens ønsker og behov sættes i højsædet. Alle typer af vvs-opgaver udføres for private, erhverv, boligforeninger og kommunale skoler beliggende i Hinnerup samt andre af Århus Kommunes offentlige institutioner.

Firmaet blev stiftet i 2006 af Henrik Mathorne. Henrik er autoriseret vvs installatør med mere end 20 års erfaring inden for vvs-faget.

I mere end 16 år har vvs-montører fra Højbjerg VVS Service serviceret Hinnerup området med alt fra små reparationer til større byggeprojekter og renoveringer i Hinnerup og Østjylland generelt.

Høj kvalitet og rådgivning

Fra vores beliggenhed i Viby J servicerer vi Hinnerup og hele stor Århus. Der er tænkt på alt, stort som småt. Vi leverer højeste kvalitet efter de foreskrevne regler med høj faglig kompetence. Vi sætter en ære i de opgaver vi udfører, vi kommer til tiden og rydder op efter os, inden vi går. Vi leverer kundeservice af højeste kvalitet – derfor kommer vores kunder igen og igen. Vi tager imod alle opgaver – små som store – så kontakt os for rådgivning om dine muligheder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne give et tilbud på dit byggeprojekt, din renovering eller dit nybyg – uanset størrelsen på projektet og uden at du forpligter dig til noget.

Vi er specialiseret i etablering, renovering og reparation af:

  • Fjernvarmeanlæg
  • Gulvvarme
  • Fejlfinding på eksisterende installationer

Vi lægger vægt på:

  • At overholde aftaler
  • At udføre en pæn installation
  • At lave arbejdet i henhold til gældende regler
  • At levere høj faglig kvalitet
  • At rydde op efter arbejdet

Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74

Eller send en mail på: kontakt@hojbjergvvsservice.dk

 

AarhusViby J.RisskovHøjbjergSolbjergLystrupGaltenÅbyhøjBederHørning – Tranbjerg – Malling – Mårslet – Hasselager – Hasle – Tilst – Brabrand

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00