VVS i Åbyhøj. Autoriseret VVS Service i Åbyhøj

Autoriseret VVS-Installatør. Alt VVS-Arbejde udføres i Åbyhøj

Telefon nr.  86279774

VVS Åbyhøj. Autoriseret VVS Installatør i Åbyhøj

Autoriseret VVS i Åbyhøj. Arbejdet er altid veludført af kompetente medarbejdere, med mange års erfaring. Højbjerg VVS Service sætter kundens behov i første række. Vi udfører alle typer af vvs-opgaver for private, erhverv, boligforeninger og kommunale skoler beliggende i Åbyhøj samt andre af Århus Kommunes offentlige institutioner.

Firmaet blev startet i 2006 af ejer Henrik Mathorne, der er autoriseret VVS installatør med mere end 20 års erfaring indenfor faget.

I 18 år har Henrik og dedikerede medarbejdere i Højbjerg VVS Service, udført alt, lige fra mindre dag-til-dag reparationer, til større byggeprojekter i Åbyhøj og Østjylland generelt.

Du kan regne med os

Fra vores beliggenhed på Jens Juuls Vej 8 i Viby J, servicerer vi hele stor Århus. Der er tænkt på alt, stort som småt. Vi leverer højeste kvalitet efter de foreskrevne regler med høj faglig kompetence.
V kommer til tiden og rydder op efter os, inden vi går. Vi tager imod alle opgaver – små som store – så kontakt os for rådgivning om dine muligheder.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne give et tilbud på dit byggeprojekt, din renovering eller dit nybyg – uanset størrelsen på projektet og uden at du forpligter dig til noget.

Vi er specialiseret i etablering, renovering og reparation af:

  • Fjernvarmeanlæg
  • Gulvvarme
  • Fejlfinding på eksisterende installationer

Vi lægger vægt på:

  • At overholde aftaler
  • At udføre en pæn installation
  • At lave arbejdet i henhold til gældende regler
  • At levere høj faglig kvalitet
  • At rydde op efter arbejdet

Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74.

Eller send en mail på:  kontakt@hojbjergvvsservice.dk

 

AarhusViby J.RisskovHøjbjergSolbjergLystrupGaltenÅbyhøjBederHørning – Tranbjerg – Malling – Mårslet – Hasselager – Hasle – Tilst – Brabrand

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00