Udskiftning af varmepumpe

Udskiftning af varmepumpe

Har du et gammelt oliefyr eller pillefyr? Er der dårlig økonomi i den gamle løsning?

Kontakt os på Telefon nr. 86279774

Udskiftning af varmepumpe. Anskaffelse af en ny CO2 venlig varmepumpe

 

Luft til vand varmepumper

En luft-til-vand varmepumpe er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Modellen “F2120” er den nyeste og mest effektive fra  luft-til-vand Se mere om varmepumpen: https://volundvt.dk/voelund-f2120varmepumpe fra Vølund Varmeteknik.

 

SÅDAN FUNGERER EN LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

En luft-til-vand varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelen hiver den varme energi ud af luften, og via indedelen sendes varmen ind i huset, hvor den anvendes til at opvarme varmt brugsvand og rumvarmen.

Læs mere: https://volundvt.dk/produkter/luft-til-vand-varmepumpe/hvorfor-vaelge-luft-til-vand-varmepumpe

En varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har en positiv effekt på både varmeregningen, miljøet og dermed også værdier på dit hus. Varmepumpen har typisk en levetid på 20 til 25 år og kræver minimal vedligeholdelse.

Læs mere: https://volundvt.dk/cases/privat/luft-til-vand-varmepumpe

 

Jord varmepumper

SÅDAN FUNGERER JORDVARME

Et jordvarmeanlæg består af slanger i jorden og en varmepumpe. Slagerne lægges i jorden i ca. 1 meters dybde. Moderne varmepumper er så effektive, at de kan opvarme din bolig selv i hård frost, når blot anlægget er dimensioneret korrekt. Du har dermed ikke behov for en supplerende varmekilde. Se udvalget af jordvarme-pumper: https://volundvt.dk/produkter/jordvarmepumpe/sortimentsoversigt

EN VARMELØSNING MED JORDENS RESSOURCER

Jordvarmepumper er optimal til at udnytte naturens ressourcer til energibesparende, driftssikre og effektive varmeløsninger. Det er din garanti for god rådgivning og en gennemtænkt løsning hver gang.

Læs mere om vores kunders erfaring med jordvarme:gennemtænkt løsning hver gang. https://volundvt.dk/cases/privat/jordvarmepumpe

EN GOD INVESTERING MED LANG LEVETID

Med en levetid på mellem 20 og 25 år er et jordvarmeanlæg en rigtig god investering. Besparelserne på dit energiforbrug gør oven i købet, at dit jordvarmeanlæg er tjent ind efter 6-8 år. Vølund Varmetekniks produkter er kendt for den høje kvalitet, og samtidig er jordvarmeanlæg ekstremt driftssikre. Det betyder, at du får en stabil og nem varmeløsning året rundt.  Overvejer du også jordvarme?

Læs mere: https://volundvt.dk/produkter/jordvarmepumpe/hvorfor-vaelge-jordvarmepumpe

 

 

Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74

Eller send en mail på: kontakt@hojbjergvvsservice.dk

 

 

AarhusViby J.RisskovHøjbjergSolbjergLystrupGaltenÅbyhøjBederHørning – Tranbjerg – Malling – Mårslet – Hasselager – Hasle – Tilst – Brabrand

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00