NBE Pillefyr inkl. opstart og indregulering

NBE pillefyr salg og installation

Vi tilbyder professionel udskiftning og installation af NBE pillefyr i hele Midtjylland. Priser inkl. opstart og indregulering.

Revolutionerende pillefyr

Sådan sparer du flere tusinde kroner på varmeregningen

Pillefyret som opvarmningskilde har gennemgået en udvikling, der gør, at du kan spare flere tusinde kroner i forhold til traditionelle opvarmningskilder, og helt uden besvær.

Fordommene om pillefyr er ikke helt ubegrundede. Før var det en miljørigtig opvarmningskilde, der af indehaveren krævede en lidt besværlig indsats pga. ofte påfyldning af piller, rengøring og asketømning. Men sådan er det ikke længere. Det er dog stadig en miljørigtig opvarmningskilde, men det kræver stort set ingen vedligeholdelse, så snart pillefyret er installeret.

 

HVILKEN STØRRELSE PILLEFYR SKAL DU HAVE:

10 kW dækker ca. 180-200m2 alt afhængig af hvor godt huset er isoleret, eller et olieforbrug på ca. 3 til 3,5 tons olie.                  
Et 10kW pillefyr kan ved fuld effekt brænde ca. 50 kg piller af i døgnet.

 

16 kW dækker ca. 300m2 igen afhængig af isoleringstilstanden, eller ca. 5 tons olie.                                                                                                          Et 16kW pillefyr kan ved fuld effekt brænde ca. 80 kg piller af i døgnet.

 

30 kW dækker ca. 600m2 eller ca. 9 tons olie
Et 30kW pillefyr kan ved fuld effekt brænde ca. 150 kg piller af i døgnet

 

 

Når vi taler pillefyr med modulerende pillebrændere, er det bedst at anskaffe et pillefyr som ikke er alt for stort i forhold til hvor mange m2 der skal opvarmes. Hvis man f.eks. tager et 30kW pillefyr til 300m2 som var en retningslinie i gamle dage, hvor boligerne var væsentlig dårligere isoleret end de er i dag, så ville det ikke køre optimalt, da brænderen vil ligge med en lav effekt det meste af tiden, med en lavere virkningsgrad til følge. Det vil også have væsentlig flere opstarter i overgangsperioderne forår og efterår og dermed slide mere på eltænderen.

 

Krav til fyrrum

Når man skal til at indrette sit nye fyrrum eller forbedre det gamle, så kan det være en rigtig god idé, at tage den lokale skorstensfejer med på råd. Det er skorstensfejeren, som i den sidste ende skal godkende det færdigmonterede fyr og se om fyrrummet lever op til pågældende lovkrav.  Vær opmærksom på, at et pillefyr eller stoker kræver lidt mere plads end et olie og gasfyr. Der skal være mulighed for en forsvarlig og tør opbevaring af brændsel. 

Kontakt os for yderligere oplysninger
Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74.

Eller send en mail på: info@hojbjergvvsservice.dk

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00