Renovering af badeværelse

Trænger dit gamle badeværelse til en kærlig hånd eller en modernisering?

Højbjerg VVS Service er ekspert i renovering af badeværelser og din genvej til badeværelset fra dine drømme.

Går du med tanken om renovering af dit badeværelse? Eller går tankerne blot om udskiftning af det gamle toilet/wc eller vask og armatur?

Kontakt da venligst Højbjerg VVS Service og lad os give dig et uforpligtende tilbud.

Nyt badeværelse uden besvær. En verden af muligheder.

Ønsker kan være mange! alt er praktisk talt muligt! Det kan være nedsænkning af badekar, etablering af gulvvarme, flytte rundt på afløb, gøre toilettet væghængt for at spare på pladsen. Samle 2 badeværelser i et, eller lave et stort badeværelse om til 2 mindre, med hver sin adgang. Alle muligheder er åbne.

 

Igennem forløbet med renoveringen af badeværelset, får du tilknyttet en kontaktperson. Kontaktpersonen er dit bindeled til de andre håndværkere under ombygningen.

Højbjerg VVS Service koordinerer indsatsen hele vejen igennem renoveringen af dit badeværelse. Fra de første skitser over indretningen til koordineringen og styring af de andre håndværkere. Vi lægger stor vægt på detaljerne og høj faglig kvalitet i udførslen af renoveringen.
Alt hvad du skal gøre er, at fokusere på ønsker og behov. Så sørger vi for at du får badeværelset du altid har ønsket dig.

Vi har mange års erfaring med byggestyring af badeværelser.

 

Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74.

Eller send en mail på: kontakt@hojbjergvvsservice.dk

 

AarhusViby J.RisskovHøjbjergSolbjergLystrupGaltenÅbyhøjBederHørning – Tranbjerg – Malling – Mårslet – Hasselager – Hasle – Tilst – Brabrand

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00