Høj kvalitet og sikkerhed for vores kunder

Hos Højbjerg VVS Service er det vores største ansvar, at du som kunde kan føle dig tryg og i gode hænder.

 

For at understøtte dette er vi derfor også medlem af følgende organisationer, hvilket er din sikkerhed for et veludført stykke arbejde i vante høje kvalitet fra Højbjerg VVS Service.

FJR-ordningen

Højbjerg VVS Service er registreret under Århus Kommunes FJR-ordning.

Ordningens officielle navn er “Fjernvarmebranchens Registreringsordning for servicemontører” – forkortet FjR-ordningen. Du kender det måske som “Fjernvarmens Serviceordning”.

Hvem kan udføre arbejdet?

FjR-Ordningen indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer til arbejdets udførsel. For at være sikker på, at de krav bliver opfyldt, er det kun servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme, der kan udføre opgaven. Højbjerg VVS Service har ansatte med de rette kvalifikationer.

Arbejdet omfatter et hovedeftersyn (ca. hvert 6. år) med en nøje gennemgang af alle installationer hos den enkelte kunde, der har med varme og varmt brugsvand at gøre. Hertil kommer et servicetjek (ca.hvert 2.år) på fjernvarmeanlæggets driftstilstand og funktion. Generel energirådgivning er også en naturlig del af den servicepakke, kunderne får tilbudt.

Ring til Højbjerg VVS Service nu, på tlf. 86 27 97 74 eller send en mail på kontakt@hojbjergvvsservice.dk

AarhusViby J.RisskovHøjbjergSolbjergLystrupGaltenÅbyhøjBederHørning – Tranbjerg – Malling – Mårslet – Hasselager – Hasle – Tilst – Brabrand

Spørgsmål? Skriv til os :)

Vi svarer tilbage hurtigst muligt på hverdage mellem 08:00 - 16.00